Falköpings Kyltransporter AB

Vi har lång erfarenhet av kyltransporter

Falköpings Kyltransporter AB ägs och drivs av mig Claes Claesson, som har varit i lastbilsbranschen sedan 1988.

Under åren 1988 - 2005 befann jag mig mest på Europas vägar till och från Italien, men även en del i Finland och Norge.

Den 1 juli 2007 startade jag detta företag inom kyltransport och inledde mitt samarbete med Falköpings Mejeri. Vi ansvarar för distribution av mejeriets produkter måndag till lördag varje vecka förutom vissa helgdagar, året om till Willys, Ica, och Coop-butiker inom områdena Skaraborg, del av Värmland, Närke, Östergötland, Småland, Halland och Älvsborg. Det är ett ganska stort område som vi kan serva kunder inom. Budservice med kylbil kan vi också bistå med.

Vi har distribution av matkassar varje måndag för Citygross och Familyfood.

För tillfället är det Toni Rissanen och Tommy Andersson som ansvarar för att Örebro-linjen fungerar. Isidor Osmanovic och Thomas Nyman kör mestadels Jönköping - Linköping. Mikael Axelsson kör för det mesta i Skövde, Tidaholm och inom Falköpings kommun. Fredrik Fransson och Roger Andersen sköter om Ulricehamn-Tranemo-Värnamo. Halland sköter mestadels Stefan Brorsson

Vi är ett härligt gäng som sätter fokus på service!

Vi är intresserad av nya kundkontakter till och från Skaraborg, Småland, Östergötland samt Närke, med eller utan kyla och värme. Vi anpassar våra transporter efter kundens behov.

MILJÖPOLICY
Falköpings Kyltransporter AB vill i största möjliga utsträckning ta ansvar för att minimera belastningen på miljön genom den verksamhet som vi bedriver.
Ta del av vår miljöpolicy – klicka här!

KVALITETSPOLICY
För oss på Falköpings Kyltransporter AB är den upplevda kvalitén hos kunderna efter utfört uppdrag den måttstock som skall driva oss att ständigt bli bättre.
Ta del av vår kvalitetspolicy – klicka här!

TRAFIKSÄKERHETSPOLICY
Som yrkesmän ska vi vara föredömen i trafiken och medverka till en trafiksäker miljö.
Ta del av vår Trafiksäkerhetspolicy – klicka här!

ALKOHOL- & DROGPOLICY
Vårt företag accepterar under inga omständigheter att våra fordon framförs av någon som är påverkad av alkohol, droger eller mediciner som påverkar körförmågan.
Ta del av vår alkohol- och drogpolicy – klicka här!